27.08.2007 г., 10:44 ч.

И аз съм човек 

  Поезия
562 0 2
И аз съм човек!
По земята топла
криволича
ден след ден.
В двайсет и първи век
скрила своя вопъл
тичам.
                    Коя съм?
Кого да попитам?
Кой да ми каже...
                     Къде съм?
Самата аз не зная даже...
Вътре в себе си скитам -
колко напразен труд
в опити да ме затрият.
 А аз съм тук.
 Живота си отива.
                   Бавно.
 Ден след ден.
 Сега откривам
колко славно
 е миналотo в мен
И пак ще бъда.
                    Знам.
 Някъде в отвъдното...
 В безкрая...
                     Там...

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??