И бавно и тихо
Вървя напред!...
Няма връщане назад!
Сбирам ветровете!
Тъгата натежава!.
Диря надеждата!
Сърцето е топло.
Вяра!... Оптимизъм.....
Измислена радост.
Душата тягостно мълчи.
Обич и чувства......
Докосване!
Тишина....
Любов и страст!
И бавно и тихо остаряване.
© Йонка Янкова Всички права запазени