Jan 10, 2016, 7:32 PM

И бавно, и тихо 

  Poetry » Love
243 0 4

                                                                      И бавно и тихо

 

 

Вървя напред!...

           Няма връщане назад!

Сбирам ветровете!

            Тъгата натежава!.

Диря надеждата!

           Сърцето е топло.

Вяра!... Оптимизъм.....

              Измислена радост.

Душата тягостно мълчи.

Обич и  чувства......

              Докосване!

Тишина....

              Любов и страст!

И бавно и тихо остаряване.

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??