6.09.2009 г., 22:38 ч.

И болката... 

  Поезия » Друга
1846 0 53

 

 

                Изгубена
                в море
                от безнадежност,
                душата ми,
                бял бисер в раковина,
                далеч от светлината
                и простора
                тъгува скрита
                в своята ранимост.
 
                И само
                топъл лъч,
                пробил тъмата,
                докосващ
                дълбините милостиво,
                утеха и обреченост
                ми носи,
                че тя... и болката
                е нежност тиха.

 

 

  http://www.youtube.com/watch?v=5WI-pgtiG0M&feature=related

 

        МУЗИКА >>> Andre Rieu - Romance for Clara

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??