И днес се усмихва небето без глас,
пак в синьо се сливам и гледам в захлас.
Поле слънчогледово с жълтото грее,
лудува ветрецът и в клоните пее.
Танцуват в пространството облаци бели,
от нощния мрак те частици си взели
и в утрото слънчево с дрехите нови
за новия ден са отново готови.
© Ивелина Цветкова Всички права запазени
с обич, Ивелина...