3 авг. 2008 г., 18:15

И днес се усмихва небето 

  Поэзия » Пейзажная
749 0 9

И днес се усмихва небето без глас,

пак в синьо се сливам и гледам в захлас.

Поле слънчогледово с жълтото грее,

лудува ветрецът и в клоните пее.

 

Танцуват в пространството облаци бели,

от нощния  мрак те частици си взели

и в утрото слънчево с дрехите нови

за новия ден са отново готови.

© Ивелина Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??