31.12.2009 г., 22:23 ч.

И думите ти камък 

  Поезия » Друга
665 0 3

и думите ти – камък
и поводите – камък
пръстите,
носа
(за глезени
и китки
неуместно
е
да се говори)
ушите

 

но как
се стига
вътре без
пробойни
рани

 

иначе е лесно
със завой
да те загладя
така
овален
камък
даже
култивиран
статуя
на свободата
или на мира

 

можело
от камък
значи
нещо
да направиш

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??