4.03.2014 г., 22:27 ч.

I just wanna hear you say you got me baby 

  Поезия » Бели стихове
552 0 3

"I just wanna hear you say you got me baby" - Arctic Monkeys

 

Очите ти май са станали по-студени

Кажи ми, че е от времето

А не от сърцето ти

И въпреки това не ме лъжи

Моля те 

Погледът ти май вече е по-далечен

А дали все още ми принадлежи? 

Така както усмивката ми все още е твоя

(и още дълго ще бъде) 

И устните ми копнеят за твоите

Чака ли ме утеха все още измежду пръстите ти?

Или тя се изплъзна, когато отдръпнах ръката си

през онова мрачно мартенско утро

Кажи ми

Моля те

Не ме лъжи

Защото прекарах достатъчно много нощи

В мисли за теб

За нас 

За любовта

Ала студът продължава да хапе лицето ми

Въпреки че съм на сантиметри от теб

Студено ми е 

Моля те

Стопли ме 

За да мога отново да заспя спокойно

С уханието на парфюма ти 

И топлината на погледа ти

Всичко е от времето

Нали?

 

© Ния Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??