30.08.2008 г., 14:04 ч.

И мислите за теб... 

  Поезия » Друга
712 0 4
Палиш цигара - устните, които се докосват нежно до нея...
Издишаш пушека - онази омайна фигура във плам пред теб...
Вдишаш дима - греха, който бавно заживява вътре в теб...
Гасиш я - пръстите, които я стопяват в нечист пепелник...


Очите, следящи сивия, извиващ се като фигурата на жена, пушек...
Устните, каращи фигурата да танцува, обляна в погледи... за теб...
Пръстите, убиващи остатъка, каращи фигурата да се стопи за миг...
Сълзите - един пореден трагичен край, докато не я накараш отново да се появи... за теб...

Пушекът пред очите ти,
димът в съзнанието ти,
ароматът в диханието ти
и мислите за теб...

© Ели ИзбериСи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??