26.11.2009 г., 9:48 ч.

И мъжете плачат 

  Поезия » Друга
7041 1 26

Не е вярно, че мъжете не плачат
и си тръгват, когато боли...
Плачат тихо, самотни във здрача,
уморените мъжки очи.

От обида до кръв наранени,
плачат тихо - дори без сълзи.
А сърцето във тях е сломено.
И от болка се гърчи, кърви... 

Плачат тихо по своя си начин.
Без истерии. Безгласно дори.
А когато пред тебе заплачат,
значи вярват във теб, разбери. 

Всяка мъжка сълза е безценна.
Носи в себе си сила и жар.
И когато е с теб споделена,
си получил най-ценния дар.

© Веселка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??