5.01.2009 г., 0:49 ч.

И няма вече Лирически герои 

  Поезия » Любовна
1125 1 35
 

В тази приказка толкова бяла

аз съм цветната

във очите на мъж

изгряла любов,

а той е моята

невероятно красива

женска сила

и

мощ!

В тази приказка толкова нежна

той е песен,

от душата му

блика мелодия,

а аз съм бял стих.

И няма вече

Лирически герои -

само

Ти и Аз

сме,

Любов!

 

 

МУЗИКА>>>

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??