В тази приказка толкова бяла
аз съм цветната
във очите на мъж
изгряла любов,
а той е моята
невероятно красива
женска сила
и
мощ!
В тази приказка толкова нежна
той е песен,
от душата му
блика мелодия,
а аз съм бял стих.
И няма вече
Лирически герои -
само
Ти и Аз
сме,
Любов!
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.
и на всичко съм готов
за тебе звездо седемцветие -
Любов!"
Бялото, събрало седемте цвята! И една любов...