И пак извиквам
Каква любов е свързвала душите ни?
Какво сърце в гърдите е туптяло?
В два белега, останали от рани –
там чувството в убежище е спряло.
Пулсира то и винаги е живо
в посланието пратено мисловно
и пак се сплитат ритмите красиво,
и пак ни сливат нежно, безтегловно...
И пак извиквам: любовта е тръпка -
една всевечна неразкрита тайна.
По-скоро – не ! – неразцъфтяла пъпка,
която се разтваря всеотдайна...
© Стойна Димова Всички права запазени
заедно с това стихотворение. Стоя няколко часа и беше свалена. Казва се "Моя любов" и е много добра - ти си
я чел и си писал коментар.Намира се на моята страница.Съжалявам, че нямаше време да се прочете от хората, но то свърши вече. Благодаря ти за всичко!
Поздрав от сърце и ведър ден!