Когато остарея
и всичкото сребро в света
изсипе се в косите,
дали ще ме познаеш от далече?
Когато ослепея,
на мрака аз пристана.
И твоето лице забравя.
Дали ще ме обичаш вече?
Когато ме изгубиш,
дали ще викаш силно,
докато не онемееш
и болката не те прекърши?
Когато ме разлюбиш.
Когато ме намразиш.
И цялата любов
от своето сърце изтръгнеш,
аз пак ще дойда,
ще те прегърна
и пак ще бъда твоя.
© Киара Всички права запазени
дали ще викаш силно,
докато не онемееш
и болката не те прекърши?"
Аплодисментите ми Киара!!!