И пак съм нова -
с рокля от сатен
и със прическа модна.
Захвърлих спортния екип.
И пак съм честна -
когато казвам,
че без теб не мога.
Теб те искам неподправен,
мой, и завинаги до мен.
Благосклонна и човечна съм -
опитвам да запазя себе си в промяната.
Искам към добро да се променям...
И никак не е лесно -
сред този фалш и суета край мен -
да съхраня най-важното от себе си...
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени