5.12.2009 г., 22:40 ч.

И помни тя, не ще забрави... 

  Поезия » Любовна
803 0 3

Той каза ù “Довиждане”.

Но това за него беше сбогом...

Безмълвно се сбогуваше със кимване.

Но тя не подозираше това.

Очаквайки го да се върне,

тя остана сам-сама.

И свита в ъгъла от болка -

дни наред прекара тя така.

И сълзи от очите ù се стичаха...

Сълзи от самота.

И помни тя, не ще забрави красивите слова,

които той шептеше ù преди,

обсипвайки я с нежност и милувки.

Самотна, страдаща и неразбрана -

така до края си остана.

И помни тя, едва ли ще забрави

дълбоките в сърцето рани...

© Теодора Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??