(Посветено) http://vbox7.com/play:6f312dd4
Не ми обещавай всичко... и завинаги...!
Не искам да знам какво е всичката обич.
После Тук и Сега ще свърши за миг и...
няма да е достатъчно, мили мой!
Няма да е достатъчно... Пълно.
И не казвай, че ще изпиеш сълзите ми!
Не, не искам да спре да вали (от любов).
После ще съм тежка... пустиня за теб и...
няма да е достатъчно, мили мой!
Няма да е достатъчно... щастие.
Не казвай, че ще ме чакаш на брега!
Не искам да съм вечно на... котва!
И последната мечта се дави на суша и...
няма да е достатъчно, мили мой!
Няма да е достатъчно... да си до мен.
И не казвай онези две думички...!
Които дават покой на сърцето ми,
че ще спре лудо да бие за теб и...
няма да е достатъчно, мили мой!
Няма да е достатъчно да кажеш: - Обичам те!
Не обещавай за двама ни брод!
Аз искам стихия, когато завихри
вселените мои, в теб отразени,
да видят заря... как се пръска в очите ти...!
И това е достатъчно! Любов моя!
Заря от любов... ми е достатъчна!
13.12.2009
Jullie
© Юлия Димитрова Всички права запазени
п.п. Бела, някой върви по петите ти, внимавай!