9.04.2007 г., 13:00 ч.

И посока да няма,има ни нас! 

  Поезия
620 0 1
И посока да нямя, има ни нас!

Любовта не се състои в това
да се взираме един в друг,
а в това, да гледаме в
една и съща посока.
Дори да няма път, има посока.
И да няма посока, ни има нас,
и само това има значение.
Погледни към небето!
Ето, там съм аз.
В една от звездите е моят образ,
а всички други,
представляват едно малка част
от любовта ми към теб!

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??