21.06.2008 г., 22:55 ч.

... и пред теб коленича 

  Поезия » Любовна
899 0 24
Напиши по стъклото със пръсти ,,обичам''.
С потни устни запечатай с целувка.
На колЕне сега аз пред теб коленича,
в шепи стиснала последното лято!

Издълбай със длето по небето звездите.
Ще поседна под тях, на открито.
Ще дочакам със дългата шия на лебед
опашатата твоя комета!

И грабни ме, грабни! Отнеси надалеко!
Направи ми от ръцете си люлка!
Залюлей ме свободно, като в нашето лято!
Аз те моля и пред теб коленича!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??