Jun 21, 2008, 10:55 PM

... и пред теб коленича 

  Poetry » Love
897 0 24
Напиши по стъклото със пръсти ,,обичам''.
С потни устни запечатай с целувка.
На колЕне сега аз пред теб коленича,
в шепи стиснала последното лято!

Издълбай със длето по небето звездите.
Ще поседна под тях, на открито.
Ще дочакам със дългата шия на лебед
опашатата твоя комета!

И грабни ме, грабни! Отнеси надалеко!
Направи ми от ръцете си люлка!
Залюлей ме свободно, като в нашето лято!
Аз те моля и пред теб коленича!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??