15.08.2012 г., 9:57 ч.

И разцъфтявам- в цвят от нежност 

  Поезия
1041 0 4

Когато ме разпътват ветрове

и нямам сили повече да дишам,

когато лед сърцето ми скове-

тогаз тъгата се прокрадва скришом.

 

Когато ме разлива самота

и разпилява моите усмивки,

тогава ме боли от тишина-

студено е под нейните завивки.

 

Когато ме целува любовта

и в нея се разтапям от копнежност,

тогава се разлиствам в красота

и разцъфтявам- в цвят от нежност.

                                            

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??