28.06.2016 г., 11:38 ч.

И с думи, и с бои 

  Поезия » Любовна
351 2 7

Лицето ти е бяло като слънце

и през деня излъчва светлина.

И двете сини езерца - очите -

те правят най-красивата жена.

 

Омаян от излъчването нежно,

поетът в мене вече е на крак.

И най-красиви думи той подбира,

за да прекрачи твоя женски праг.

 

А, гледайки те отстрани директно,

художникът във мен те обожава.

Да те покаже на платно ефектно

с бои и четки се въоръжава.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??