21.07.2018 г., 3:14 ч.

И с надеждата за новия ден... 

  Поезия
428 0 0

И с надеждата

за новия ден

дойде и пролетта

и то какво, ако не и

по меланхолично

време от сега.

Да си припомниш

детската игра,

въртейки се в 

парче тръба

по хълма

към мъжествеността,

от юношество озарен

в плен на любовта.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??