5.03.2007 г., 9:21 ч.

И тази нощ 

  Поезия
548 0 4

Обличам секси нощница, ефирна.

Мечтаех тая нощ да съм немирна.

Е, май ще бъда палава... уви,

единствено във моите мечти.

 

Е, те поне мечтите са безплатни,

там събитията са невероятни.

Голямата мечта е още жива -

поне веднъж кажи, че съм красива.

 

Какво от туй, че с нощница съм секси?

С това не падат моите комплекси.

Във сайта нова дама набелязваш,

а полугола - мен не забелязваш.

 

Май минало ми времето отдавна

и вероятно аз не съм забавна,

но инстинктивно мисля за кревата.

И тази нощ ще легна с самотата.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • трудно е от страни да разбереш,Лени.
  • --Във сайта нова дама набелязваш,
    а полугола - мен не забелязваш.-- Вече мога да те разбера. Лена

  • благодаря от все сърце!
  • вие,заслужавате обич и уважение, за това ваше изложение.
Предложения
: ??:??