29.02.2008 г., 11:20 ч.

И тази нощ 

  Поезия » Друга
810 0 4
И тази нощ
под пръсти уморени
тихо се носи песента:
погалваш клавиши
черно-бели,
луната замира
в соната една.

И тази нощ
отново утихва
в целувката от нежен мрак,
затихва вятъра, се спира,
погалващ листа от прах.

И тази нощ
отново ще те чакам
под светлината на нощта.
Без думи
любовта ти ме прегръща
с една несбъдната мечта.

© Лара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??