16.11.2007 г., 11:50 ч.

И това ако е поезия... 

  Поезия » Пародии
857 0 7


Вместо отговор на едно предизвикателство...



Да вземем например ето това -
умееш да можеш, значи...
И правиш го верно, със лекота,
ма това още нищо не значи...

Може да можеш, ма нямаш обект -
те, нещо такова, значи,
като го фанеш - да тръгне по мед,
майката да му разплачеш!

Ма, требва обектът да не е обект,
ербаплък ти требва, значи!
Требва обектът да бъде субект -
почваш, та дреп да се влачи!

Цаката фащаш и караш докрай!
Ич да не ти пука, значи!
Падне ли ти - не пропускай, ми да!
Голям праз, че някой плачел!





© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??