13.10.2007 г., 21:43 ч.

И тя тихо прошепна в нощта  

  Поезия
1075 0 6
И тя тихо прошепна в нощта - "обичам те" - каза,
а той отговори с тишина... мрака проряза...
Мълчание с тиха болка настъпва,
защо той така с нея постъпва?
Моментът трябва да бъде специален!?
Дали първо няма да настъпи моментът прощален?
Тя чака, иска да чуе "обичам те, мила,
давам ти моята закрила!"
Вярно, любовта с думи  не се казва,
тя най-силно се показва,
но понякога от малко думи сърцето има нужда,
"обичам те" силни чувства пробужда.
И не момента прави израза "обичам те" специален,
думите карат момента да се превърне в идеален!!!

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??