16.11.2011 г., 15:22 ч.

И тъжно размишлявам за живота... 

  Поезия » Хумористична
671 0 8

Денят умира в траурни лъчи
и нощ с воал прибулва естеството.
Лежа пиян във локва по очи
и тъжно размишлявам за живота.

„Как неговите древни аксиоми
са неизменни и по същество
как жалки сме във своите прийоми
да го измамим, но по естество,

кодирано в писанията свети,
от буца кал човекът сътворен е …
Нагледен пример явно аз съм, ето -
пак лазя кален в локвата студена…”

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??