6.02.2024 г., 11:18 ч.

И търсещ, и очакващ тук съм аз 

  Поезия » Строги форми
196 4 4

Душата ми е мястото, където

са безпощадни време и съдба

и в дежавю - земята и небето

в синхрон са творчески или в борба.

 

Всеживият ми знак на любовта

от мълнии сред бури се калява.

След всеки тътен има и мечта,

която със дъгата вдъхновява.

 

Събарян бе, съграждан бе отново

на вярата ми приказният храм.

В олтара ми молитвеното слово

погалва като цвете с аурен плам.

 

И търсещ, и очакващ тук съм аз,

и пътят ми огрян е в ранен час.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??