25.02.2024 г., 6:03 ч.

И утре ще съмне 

  Поезия
69 0 0

И утре ще съмне.
Ще се усмихне слънцето над хоризонта.
Птица в полет нейде ще тръгне
и ще го има светът, въпреки хората.

Ще се завръщат щъркели напролет,
ще се вихрят буйни снегове.
Един сезон и един живот... какво е?!
От себе си човекът да даде.

И утре ще съмне.
Животът стрелките върти.
Смисълът е тъй безумен,
ала щом те има, в него си ти!

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??