Feb 25, 2024, 6:03 AM

И утре ще съмне 

  Poetry
71 0 0

И утре ще съмне.
Ще се усмихне слънцето над хоризонта.
Птица в полет нейде ще тръгне
и ще го има светът, въпреки хората.

Ще се завръщат щъркели напролет,
ще се вихрят буйни снегове.
Един сезон и един живот... какво е?!
От себе си човекът да даде.

И утре ще съмне.
Животът стрелките върти.
Смисълът е тъй безумен,
ала щом те има, в него си ти!

 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??