23.01.2019 г., 13:32 ч.

И в отвъдното 

  Поезия » Любовна
211 1 0

Той е един. Един е от многото,
които се спират да разгледат вратата ти.
Не го плаши резето, че отдавна е хлопнало,
защото знае ти вече коя си.

 

И влиза, до теб е – просто там му е мястото.
Не взима нищо, а дарява на сърцето ти своето.
Неусетно разхлабва и премахва оковите,
и си спомняш как красива е душата разголена.

 

В очите му виждаш, че ти си морето,
в което се ражда и умира в едно слънцето.
Че ти, само ти си онова място, където
принадлежи. Тук, сега и в отвъдното.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??