... И ВРЕМЕТО ЛЕТИ...
С кал изцапани ръцете,
пак е мръсно и лицето...
Но сега ме пощадете -
днес денят е на детето!
От училище почивка
заслужихме си всички!
Завършихме с усмивка,
с пакостливите очички.
Още рано сутринта
време за игри е, знаем!
Всяка сторена беля
някак ще я оправдаем.
От вълнение аз трепнах
за незнайния урок
и тихичко прошепнах:
" - Пак започва първи срок!"
© Ралица Костова Всички права запазени
от сутрин чак до мрак го изучават
със любопитни погледи потомците
и даже раните проблем не представляват...
Има време до първия срок! Давай, Рали!