22.11.2013 г., 22:22 ч.  

И все едно... 

  Поезия » Любовна
671 0 1

И все едно от минали животи
обичаме се двама - аз и ти.
Дали така е? Все едно, защото
във този се обичаме, нали?

И все едно кой колко е раняван -
поне си знаем - някога боли,
и все едно кой колко е предаван -
поне не сме предавали, нали?

И все едно е колко ни остава -
дали е малко или ще горчи,
но ще е все едно дори тогава -
с друг някой е безсмислено, нали?

И уж не знаем колко ще е трудно,
в прегръдката си нежна ме стопли.


Но все едно! Не ни остава друго,
освен да се обичаме, нали? 

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??