16.02.2012 г., 16:48 ч.

*И все пак тя се върти! 

  Поезия » Философска
415 0 1

Изгрява Слънцето, препича.

По ежедневния си път върви.

Така обикновено се нарича

планетата, когато се върти.

 

Проблеми вън от мене има

неизброимо множество, уви!

Но лесна е задачата неразрешима,

когато съм навсякъде, нали?

 

Когато няма утре, няма вчера.

Няма даже и минута, няма час.

Тогава много тихо идва тишината

сега и тук, навсякъде около нас.

 

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??