28.05.2009 г., 21:41 ч.

И все ще те обичам 

  Поезия » Любовна
1620 0 38

Не те бленувах и не те мечтаех.

Аз теб  те изживях...

По криволиците в житейските пътеки

вървеше нежна ти,   до тебе влюбен аз вървях...

 

Ръцете вплели в страстите горещи,

сърцата биеха в едно,

посрещахме и радостни и тъжни срещи

крило в крило,  тело в тело.

 

Сега...аз тръгвам по далечни друми,

сложи лула за дългия ми път...

изтрий сълзите,  изпрати ме с думи,

които няма да болят...

 

Не те бленувах и не те мечтах,  любима!

Аз теб те изживях в един живот...

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??