2.10.2018 г., 23:10 ч.

И въпреки всичко пак търся любов 

  Поезия » Строги форми
980 1 2

Сред толкова много излъгани хора

вървя и не виждам живи лица,

а – маски студени от тежка умора.

 

Откраднати чувства, души и сърца

заключи съдбата с ключа си суров,

и въпреки всичко пак търся любов.

 

Мечти се разпадат... Стрити на пясък

политат надолу и се изгубват

в алчната пустош, без време, оттатък,

където забравите дюни натрупват.

 

Отровните думи, Тук, не от вчера,

от завист и злоба разстилат покров,

Но въпреки всичко пак ще намеря

сила и разум да търся любов...

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??