5.08.2007 г., 21:00 ч.

Иди си 

  Поезия
877 0 4
                                                              Иди си


                                        Нямам право да ти кажа "остани",
                                        не ще крещя в нощта "върни се".
                                        Вече няма сълзи в моите очи,
                                         боли ме, но шептя: "Иди си!"


                                        Сърцето ми е дяволска пустиня,
                                        единствен пътник в нея ти си.
                                        От теб не търся милостиня.
                                         Молбата ми последна чуй: иди  си!


                                        Тръгни, не ме поглеждай - ще боли,
                                        животът ти от друга вече ще зависи.
                                        Аз труден път поех и другаде си ти.
                                        Целуни ме, но моля те - иди си!
 
                                       И сливам се със бурното море,
                                       в нощта китарен звън изви се.
                                       Последен вик над мрак: "Обичам те!"
                                       Обичам те! Завинаги! Иди си!

© Христина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??