15.10.2010 г., 21:59 ч.

Иди си! 

  Поезия » Друга
398 0 1

Защо отиваш си тъй бавно?!

Дали защото бързо си дошла?!

Не искам гостенка такава,

не те желая у дома!

 

Неканена пристигна.

Реши, че мога да те приютя.

Приседна тихо - така,

че сякаш винаги си тук била...

 

Върви си, казах ти, иди си!

Неканена си у дома.

Достатъчно си постоя.

Иди си, самота!!!

 

В дома на друг не влизай,

хвани по пътя на безкрайността.

Нали ти казах:  "Тръгвай!"

Дом няма да ти бъде моята душа.

 

© Ивелина Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??