15.09.2007 г., 20:02 ч.

Иди си тихо 

  Поезия
702 0 2
Заминаваш... а на мен какво ли ми остава?
Да замина? Накъде?
Към началото на нашето приятелство,
когато чувствах топлината,
където нямаше предателство?
Знам, че трябва да си идеш
и аз ще тръгна безутешна в тъмнината.
Ще плача с надежда, че сълзите ще изртият вината...
Иди си тихо, в сянката на бледото ни минало,
събрал погрома на едно приятелство.

© Красинка кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??