Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Според велики хора истински мъж не е неуважаващият жената. Например Ролан, Горки са казали, че мъж, който използва телесно превъзходство над жена не за нейно добро, не е достоен за великото звание мъж и че тяло е най-малкото нещо, което жена може да даде на мъж.
Мой навик е да преглеждам на всеки забелязал ме творбите му назад във времето доста повече от полугодието, от което съм откровениец. Вашите пък не ме затрудниха, понеже са още дребен брой.