18.05.2022 г., 9:05 ч.

Идиотокрация 

  Поезия » Гражданска, Строги форми
401 2 6

ИДИОТОКРАЦИЯ

 

Избрахме в много тежки времена

трагикомично калпава управа,

не ѝ върви на нашата страна

и крахът вред позорно продължава.

 

Не вярвах никак, че след Боко Крал

по-глупави управници ще има,

уви… ужасно много съм грешал –

от тези всеки прост е за петима.

 

Промяна да очакваме сега –

наивно, чак безумно ми се струва,

тук всичко става като на шега

и няма смисъл май да се умува.

 

Наред са днес Възраждане, Възход…

О, клет и беден български Народ!

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??