ИДИОТОКРАЦИЯ
Избрахме в много тежки времена
трагикомично калпава управа,
не ѝ върви на нашата страна
и крахът вред позорно продължава.
Не вярвах никак, че след Боко Крал
по-глупави управници ще има,
уви… ужасно много съм грешал –
от тези всеки прост е за петима.
Промяна да очакваме сега –
наивно, чак безумно ми се струва,
тук всичко става като на шега
и няма смисъл май да се умува.
Наред са днес Възраждане, Възход…
О, клет и беден български Народ!
© Раммадан Л.К. All rights reserved.