25.05.2024 г., 11:19 ч.

Идва лято 

  Поезия
153 1 5

Събудих се рано

да преваря лятото,

обувам  пак сандалите,

ще надбягам вятъра.

 

За закуска нехая

искам долу на плажа,

със вълни да играя

без с масло да се мажа.

 

Мамо, стягай багажа,

че морето не чака,

аз на всички ще кажа,

че пак е лято, лято, лято.

© Вероника Иванова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Сбогом, дроби, уравнения! Идват летните вълнения. »

10 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??