Събудих се рано
да преваря лятото,
обувам пак сандалите,
ще надбягам вятъра.
За закуска нехая
искам долу на плажа,
със вълни да играя
без с масло да се мажа.
Мамо, стягай багажа,
че морето не чака,
аз на всички ще кажа,
че пак е лято, лято, лято.
© Вероника Иванова All rights reserved.