9.12.2012 г., 12:56 ч.

Идваш ли? 

  Поезия » Любовна
609 0 1

Идваш ли? Аз те чакам.

Ще ме погалиш нежно с ръка 

и вече няма да искам да бягам,

а ще се гоним двама в снега.

Идваш ли? Ставам нетърпелива.

Искам да стопля ръцете ти с устни.

Навън е студено - сам да бъдеш, не бива.

Ще те поканя и ще хапнем гозбички вкусни.

Идваш ли? Вече много дълго сама съм

и някак си тъжно е мойто сърце.

С тебе толкова имам да си наваксвам,

толкова много имаме да си кажем, момче!

Идваш ли? Все се ослушвам за твоите стъпки,

но глух е отново студеният коридор.

Ти не идваш, но лазят ме тръпки...

Моето очакване е моят затвор...

© Надежда Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??