27.12.2007 г., 18:56 ч.

Игра 

  Поезия » Любовна
692 0 0

 

Хайде... давай да играем,
наред си - слагай своята маска.

 

Хайде... вече сме свикнали,
фалшива да е всяка ласка.

 

Аз ще ти бъда играчка

в ръцете,

а ти ще ми бъдеш
                      наслада.

 

Но след мене мило ще плачеш,
ще ме падаш в нозете,
а аз ще ти пея прощална балада...

 

Но не се сърди...
ти пръв започна,
аз доигравам играта...

 

Ако можеш да устоиш, спри!!!

Да, избягай,
              но не забравяй,
че аз съм съдбата...

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??