5.05.2019 г., 19:04 ч.

Игра на криеница 

  Поезия » Любовна
389 1 1

.. И не искам да ме намериш. 

Аз съм щастие, впито в плътта ти. 

(И подправка, посята с пипера,

сред поникнали боб и домати.)

 

... И не искам да ме намериш. 

Аз в цвета съм на бели череши. 

(И съм вече отминало вчера

от ненужни, изхвърлени вещи.) 

 

Потърси ме във своето утре. 

Там едва ли ще бъда прикрита. 

Като бурите - (всяка минута

с тишина) - върху теб ще връхлитам. 

 

 

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, че се отби при мен отново, Марианка!
Предложения
: ??:??