5.10.2004 г., 15:18 ч.

Игра на любов 

  Поезия
1198 0 0
Питам се,защо те срещнах,
за да страдам може би.
Ти ли си мъжът
определен от моята съдба
или си само кратка илюзия,мечта.
Кажи,ти знаеш ли какво е обич,
какво е да страдаш,когато си сам?
Навярно не,защото моята любов
за теб е само игра.
Игра лъжлива.
Ти търсеше само плътта,
а аз със радост се влюбих
и започвам да обичам може би.
О,не,не искам това да е игра,
не искам-чуваш ли.
Кажи ми нещо,погледни ме
с твоя поглед,за да разбера
дали ще съм щастлива
или ще страдам до смъртта сама.

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??