21.11.2007 г., 19:47 ч.

Играчка 

  Поезия » Любовна
1062 0 2

Толкова си близо до мен,

а същевремено толкова далеч

съм аз от сърцето ти!

В твоите ръце аз бях

просто играчка забавна, красива,

но тази играчка вече ти омръзна.

Захвърли я!

Без да знаеш колко я боли.

За теб болката не е присъща,

свикнал си да захвърляш

своите стари и непотребни играчки.

Дано някога и ти обичаш, 

дано така се подиграят и с теб.

Да те захвърлят, а още да не са те оценили!

И знай, този ден ще дойде.

Ти ще страдаш, а няма никой да ти помогне,

защото ти всеки си наранил!

За тебе прошка няма!

Винаги ще бъдеш сам, а самотата боли най-много!

Всяка счупена играчка бива поправена.

И открива истинската любов.

Само ти ще останеш счупен и захвърлен.

С горящо от мъка кълбо вместо сърце,

ще те боли, колкото ни болеше нас - всички твои играчки!!

 

© Камелчето Първановска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Най-накрая всички играчки водят шоуто,а кукловодите плачат...Запоми ги от мен!Ще страда и то много!Ако има някой,който заслъжава да е отмъстен,това си ти.6 великолепен стих!
  • "Всяка счупена играчка бива поправена.
    И открива истинската любов" - ТАКА Е!

    Прекрасен стих!6+
Предложения
: ??:??